13.9.12

Pelipäivä Lauttasaar​essa Su 30.9

Hei!

Hydepakin starttisauna pidettiin tiistaina Otaniemessä. Kiitokset tätäkin kautta kaikille osallistujille, sekä erityisesti uusille innokkaille jäsenille, joita ilman kerho ennenpitkää kuihtuisi kasaan! Pieni kertaus vielä: Hydepakki siis tarkoittaa Hyden (Helsingin Yliopiston partiolaisten) sekä Teepakin (Teekkaripartiolaisten) yhteisporukkaa. Käytännössä yhdistykset siis ovat ajanmittaan sulautuneet yhdeksi. Sähköpostilistoja on kaksi, mutta käytännössä 99% tapahtumasähköposteista toimitetaan molemmille sähköpostilistoille.

Mikäli sattumalta missasit starttisaunan, tai jo ehdit innostua kerhon toiminnasta, niin tervetuloa pelailemaan lautapelejä ja tutustumaan uusiin ja vanhoihin jäseniin sunnuntaina 30.9 kaksiooni osoitteeseen Vattuniemenkatu 4 A 5. Myös vanhat jäsenet tervetuloa. :) Aloittelemme noin klo 12, mutta mukaan saa liittyä myöhemminkin. Lopettelemme noin klo 20. Jossain sopivassa välissä kokkailemme yhdessä myös murkinaa (saa tuoda myös omia eväitä), ja käymme ulkona pelailemassa krokettia (4 eri joukkuetta). Huomaathan että Lauttasaaressa vallitsee mikroilmasto (täällä tuulee aina), joten varaa riittävästi lämmintä vaatetta mukaan. Kroketti ja lämpimät vaatteet säävarauksella.

Ilmoitathan tulostasi ennakkoon, viimeistään Ke 26.9. alla olevaan email-osoitteeseeni. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista ruoka-aineallergioista. Lisäksi jos koet itsesi suorastaan krokettimestariksi tai urheilun ihmelapseksi, niin ilmoita myös siitä (-> joudut haasteen vuoksi krokettijoukkueeseen jonka pallo ei ole enää täysin pyöreä, mutta toki vielä pelattava:)


Henrik Kumlander (+Jonas&Annika)
htkumlan a gmail.com
0405747504

ps. Tänne Lauttasaaren eteläkärkeen tulevat viikonloppuisin bussit 21V sekä 65A
pps. poimi talteen myös puhelinnumeroni (rapun ovikoodilaite tuntuu toimivan hyvinä päivinä kohtuullisesti)
ppps. ovikoodi sekä tarkempi info myöhemmini ilmoittautuneille lähtevässä emalissa