6.4.16

Pikkujoulut 12.4. / Little Christmas on 12th April[English below]

Moi kaikki!

Kevät on tekemässä tuloaan, ja huomasimme, että jouluun on enää 262 päivää!! Nyt on ehdottomasti viimeinen hetki virittäytyä riemukkaaseen joulutunnelmaan kynttilänvalossa, ja paras tapa siihen on saapua ensi tiistaina Ossinlinnaan Hydepakin pikkujouluihin (jouluun 256 päivää). Huhtikuun pikkujoulut ovat miltei perinteinen tapahtuma, jota on vietetty peräti kerran.

Tule siis tonttulakkeinesi tiistaina 12.4 klo 18 osoitteeseen Otakaari 18 nauttimaan enemmän tai vähemmän jouluisasta ruuasta, hyvästä seurasta ja tietenkin kunnon joulusaunasta. Tonttulakin ja pyyhkeen lisäksi kannattaa tuoda hyvää joulumieltä ja hauskoja piparimuotteja.

Ilmoittauduthan tuttuun tapaan minulle sähköpostitse.

Nähdään tiistaina!
Santeri

---------------------------------------

Hi!

Spring is advancing rapidly and we noticed, that it is just 262 days to Christmas!! Now is the very last moment to get in a jolly, candlelit Christmas mood, and the best way to do that is by showing up on our little Christmas party next Tuesday (256 days to Christmas) at Ossi's sauna. Celebrating Christmas in April is almost traditional!

So grab your tonttulakki (a red hat, that elves wear) and come to Otakaari 18 on Tuesday 12th April at 6 PM to enjoy more or less Christmas themed food, good company and of course a proper Christmas sauna. Bring your best Christmas feels, a towel and some funny gingerbread forms, if you have some.

Please let me know by email if you are coming.

See you on Tuesday!
Santeri