19.5.13

Juhannusmelonta 2013

Hydepakin juhannusmelonta järjestetään tänäkin vuonna.

Kohde: Isojärven kansallispuisto Kuhmoisissa, eli järvimelontaa rauhallisessa ympäristössä on luvassa.

Lähtöpaikkana toimii Nokipohja.

Alustava aikataulu:
- Lähtö pk-seudulta: pe 21.6. aamulla, tullaan suoraan melontapaikalle. Tarvittaessa voidaan selvitellä vielä myös yöpymismahdollisuutta, mutta matka on kohtuullisen lyhyt pk-seudulta. 
- Melontalähtö Nokipohjasta pe 21.6. aamupäivällä
- Melonnan päätös samaan paikkaan su 23.6.(su) päivällä
- Loppusauna: selvitellään mahdollisuuksia
- Paluu kotiin: su 23.6. illalla

Varusteet:
Kanoottien hinnat pitävät sisällään kelluntaliivin(t) (läppäliivi), mela(t) ja tyhjennysvälineen sekä kajakeissa aukkopeitteet.
Teepakin sivuilta löytyy runko melontavarustelistasta oman pakkauksen tueksi (http://teepakki.ayy.fi/joomla/index.php/retkeilytietoa/varustelistat/86-melontavarustelista)

Kanoottivaraukset:
Ilmoittautumisen yhteydessä tiedustellaan haluatko ensisijaisesti paikan inkkarikanootista/kaksikkokajakista/yksikkökajakin. Jos ja kun vuokraamossa ei riitä kaikille toivomuksen mukaista menopeliä, jaetaan kulkupelit ilmoittautumisjärjestyksessä. Melontaparia ei tarvitse olla tiedossa etukäteen.

Vuokraamosta on nyt alustavasti varattu kanootteja 25 hengelle (5 kaksikkokajakkia, 3 yksikkökajakkia ja 6 inkkarikanoottia). Lopullinen määrä pitää ilmoittaa ma 27.5. joten sitovat ilmoittautumiset tarvitaan sunnuntaihin 26.5. mennessä. Eli mukaan mahtuu varmasti 25 ensimmäistä + mahdolliset oman kanootin haltijat. Jos ilmoittautumisia tulee määräaikaan mennessä enemmän, voidaan vielä tiedustella vapaita kanootteja, mutta mukaanpääsyä ei voida taata.

Alustava hinta (koko melontareissun ajalta eli 3 vrk vuokra):
 - Inkkarikanootti 90 eur (=45 eur/hlö) Ihan mukava, vaikka ei yhtä nopea olekaan kuin kajakki
 - Kaksikkokajakki 105 eur (=52,5 eur/hlö)
 - Yksikkökajakki 90 eur/hlö

Lisäksi tulee kustannuksia:
- kanoottien kuljetuksesta
- matkakustannuksista Kuhmoisiin ja takaisin
- mahdollisesta loppusaunasta
- ruuista
- mahdollisesta yöpymisestä to-pe
Eli lopulliset kustannukset selviävät, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Ruoka- ja melontaryhmät:
Ajatuksena on edellisvuosien tapaan jakaantua useampiin melontaryhmään kanoottityypin ja toivotun vauhdin mukaan. Melontaryhmät jakautuvat edelleen pienempiin ruokaryhmiin, ja ruokaryhmät voivat toki melontaryhmienkin sisällä edetä hieman eri tahtia. Jokainen ruokaryhmä vastaa itse omista ruoistaan.

Matkat Kuhmoisiin ja takaisin:
Tarkoituksena on sopia autoryhmät lähtöajankohdan ja -paikan mukaan. Autokunnat sopivat keskenään matkakulujen jakamisen. Tavoitteena on kulkea täysillä autoilla. Myös bussilla Kuhmoisiin matkustaminen saattaa onnistua, mutta silloin siirtyminen linja-autoasemalta on sovittava erikseen.

Sitovat ilmoittautumiset linkin kautta viimeistään sunnuntaina 26.5. (pahoittelut lyhyestä varoitusajasta; tämän jälkeenkin lienee mahdollista tiedustella, josko vuokraamossa vielä olisi vapaita kanootteja):

Reissusta on tarkoitus järjestää kesäkuun alussa osallistujille ennakkotapaaminen, jossa sovitaan tarkemmin mm. kanoottien jaosta, ruokaryhmistä ja autoryhmistä.

Jos kaipaat lisäinfoa jostain reissua koskevasta asiasta, lähetä sähköpostia tai soita Annikalle (annika.rantala (ät) iki.fi, p. 040-8351357)


Terveisin järjestäjät

Annika Rantala
Jussi Pihlajamäki